DIT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN

CONSTRUCTIE- EN LASWERKEN


Onze constructie- en laswerken verzekeren u van  kwalitatieve duurzaamheid, maatwerk, planmatigheid en professionaliteit.
Dit betekent het gebruik van state-of-the-art materialen en technieken, het leveren van maatwerk volgens uw specifieke eisen, een efficiënte planning en het hanteren van een professionele houding. Deze kenmerken zijn essentieel voor het succesvol afronden van projecten en het leveren van hoogwaardige resultaten.

Transportkettingen • Elevatoren • Schroefbladen


MIG & TIG lassen

Hardox, Manox

Abramax

MONTAGE EN VERPLAATSING

binnen- en buitenland


Wij streven naar een ongeëvenaarde doeltreffendheid bij industriële montages en verplaatsingen, zodat uw productielijn zo min mogelijk stilstandtijd ondervindt en er geen schade ontstaat. Onze grootste focus ligt op het minimaliseren van deze factoren en daarom denken we vooraf zorgvuldig na en bepalen we samen met u een slimme aanpak waarin geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.


Of het nu gaat om een overzichtelijke verplaatsing of een complete internationale fabrieksverhuizing waarbij uw machines zorgvuldig import- of exportklaar gemaakt moeten worden, wij beschikken over de capaciteiten, multimodale contacten, ervaring en materialen om dat voor elkaar te krijgen. 


Bulkmachines
Textielmachines
Grondige kennis van injextru

  • VRAAG VAN DE KLANT
    Een extrusie machinelijn verplaatsen naar buitenland en operationeel maken.

  • ONZE OPLOSSING
    CMO Deceuninck demonteerde alle onderdelen en bracht die overzichtelijk in schema. Nadien op gespecialiseerd transport en op de nieuwe locatie in elkaar gepast. Na uitvoerige testing werd de productie opgestart.

ONDERHOUD EN OUTSOURCING


Door machines goed te onderhouden, worden storingen voorkomen en kan de levensduur van de machines worden verlengd. Het uitbesteden van het onderhoud van machines kan een goede oplossing zijn voor bedrijven die niet over de kennis of middelen beschikken om dit zelf uit te voeren.


Het uitbesteden van het onderhoud van machines heeft verschillende voordelen. CMO Deceuninck beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring in het onderhouden van verschillende soorten machines. Dit betekent dat we snel en effectief problemen kunnen oplossen en de machines in topconditie kunnen houden.


Het uitbesteden van het onderhoud van machines zorgt ervoor dat de productiviteit van het bedrijf niet wordt onderbroken.


Ten slotte kan het uitbesteden van het onderhoud van machines kostenbesparend zijn. Onderhoudsbedrijven zoals CMO Deceuninck hebben vaak toegang tot gespecialiseerde apparatuur en tools die nodig zijn voor het onderhoud van machines. 

OOK VOOR UW REDLERS


CMO DECEUNINCK is uw partner voor montage, herstel en onderhoud van uw redlers.


We beschikken over alle tools en kenniservaring om uw bulkproductie te garanderen en op te schalen.


We werken samen met VAV-NL.COM om u de hoogste services te kunnen bieden.


Transportkettingen • Elevatoren • Schroefbladen


Maatwerk: inox vloer bij klant • TIG lassen
Herstelling kogeltrommel
Herstelling zinken schepbak
Onderhoud voor klant
Herstelling implosie silo
Herstelling vloer overbrengwagen
Laswerk, maatwerk, montage • preventief onderhoud tijdens zomerstop
Maatwerk: uitbekleding oven
Nieuwe warmtewisselaar op maat gemaakt en geplaatst bij de klant
Preventief vervangen van slijtlatjes en preventief onderhoud
Herstelling reductiekast
Herstellingen op hoogte
Herstelling tandwiel
Vervanging ketting redler

ONS PROCES

01.


CONTACT


U contacteert ons via telefoon of via het aanmeldformulier op onze homepagina. Wij antwoorden snel.


02.


IN KAART BRENGEN


Wij onderzoeken uw vraag tot in het detail en brengen uw probleem nauwkeurig in kaart, denken pro-actief en oplossingsgericht met u mee.


03.


OPLOSSEN


CMO Deceuninck zoekt en vindt de juiste oplossing. Daarbij houden we rekening met een snelle service en de juiste kosten-baten-analyse in functie van uw mogelijk-heden en productieproces.


04.


EVALUATIE


Ook nazorg ligt ons na aan het hart. Wij evaluren samen met u en uw medewerkers onze inbreng en sturen bij waar nodig. Complete services dus.